Om oss

Norway Human Recuitment AS (NHR) har over 30 års erfaring med å velge de beste kandidatene etter våre kunders krav. Ved systematisk nettverksbygging, har vi ett nedslagsfelt innenfor våre kjerneområder som er stor. Med andre ord, vi vet hva som kreves for å levere rette kandidater til våre kunders forventninger og krav.

Vi holder til i Moss i Østfold, i lyse trivelige lokaler med nødvendige intervju fasiliteter. Vår rekrutteringsprosess er basert på lang erfaring og tung kompetanse. Dette sikrer både kvalitet og effektivitet. Når vi rekrutterer legger vi også vekt på selv mennesket, ikke bare CV og rammebetingelser.

Nøkkelen til suksess for en bedrift ligger i å bygge et team som er motiverte og samarbeider godt. Da er det viktig å rekruttere personer som passer inn i din bedrift. Våre profesjonelt trente rekrutterere fokuserer på å levere høyeste servicenivå til våre kunder og kandidater. Vi hjelper deg å finne den rette kandidaten ut ifra dine krav og spesifikasjoner.

Vårt nedslagsfelt er å levere kvalifiserte kandidater til bemanningsbransjen etter behov. Vi har også muligheten til å bistå ved fastrekruttering etter behov.

Søk idag